Program

Cambridge Viktprogram

Livsstilsförändring

Jag ser fram emot att hjälpa dig på din viktresa och har du den rätta motivationen är jag övertygad om att du kommer att lyckas.

Cambridge är originalet och ett av världens mest framgångsrika viktminskningsprogram, testat på bl.a. Karolinska sjukhuset.

Med Cambridge bestämmer du själv takten på din viktminskning, utifrån just din livs­stil. De flesta av mina kunder väljer att äta enbart Cambridgemåltider, det är ett väldigt enkelt, snabbt och säkert sätt att hitta sin trivselvikt. Andra väljer att kombinera Cambridge med vanlig mat och uppnår också fina resultat, men på lite längre sikt.

Cambridge Viktprogram har som mål att hjälpa människor till hälsosamma och lättare liv genom trygg och långsiktig viktminskning. Programmet är sammansatt så att du snabbt tappar din övervikt men också får hjälp och verktyg att förändra dina mat och motionsvanor. Vår vision är att du ska kunna behålla denna nya livsstil resten av ditt liv!

Vitminskning skall vara långsiktigt och det är också det som är Cambridge- viktprograms vision ”att sträva för att alla med överviktsproblem ska nå sin trivselvikt och ett sundare liv”.

(Källa:www.cambridgeviktprogram.se)